Vi på Propia välkomnar vår nya kollega Tove. En kundcentrerad innovatör som med nyfikenhet och en lösningsorienterade inställning är redo att utveckla våra kunder, kollegor, tjänster och sig själv.

Tove har en filosofie kandidatexamen inom Innovationsteknik och Psykologi från Mälardalens universitet. Från sin studietid har Tove erhållit gedigen teoretisk förståelse för det mänskliga beteendet och innovationsprocessen, där man tillsammans går från idégenerering till implementering av idé utifrån ett användarcentrerat perspektiv.

Hur fick du upp ögonen för Propia?

Jag fick varma rekommendationer från en bekant, som tidigare hade jobbat med Propia, som kunde skriva under på att de är professionella, engagerade och personliga. Något jag själv fick erfara vid första, andra och tredje mötet. Och det har fortsatt så.

Vad har du arbetat med tidigare?

Senast jobbade jag som forskningsassistent på Linköpings universitet i projektet ”Mot ett grönt digitalt folkhem” där kärnan var att undersöka hur väl den tekniska utvecklingen sammanfaller med människan och dess behov.

Vilka är dina styrkor i din yrkesroll?

Mina absoluta styrkor är min nyfikenhet och kommunikativa förmåga.

Hur är känslan nu efter ett par veckor hos oss?

Det är alltid upp-och-ner i känslor när man är ny på ett jobb vilket inte är ett undantag för mig som ny Propian. Ena dagen känner jag mig dundersäker och andra lite mindre. Känslan här och nu är positiv och grundar sig på ett varmt välkomnande från kollegor och en spännande väg framåt som jag ser fram emot.