Bättre än igår!

Tillsammans gör vi Sveriges verksamheter bättre än igår – Vill du vara med?

Vi arbetar på Propia för att vi är bra på det vi gör. Vi fokuserar på att våra konsulter ska få göra det just de är bra på. Därför är Propia eftertraktat, därför är våra konsulter eftertraktade. Vi är det lilla företaget där du som konsult har stor påverkansmöjlighet både internt och hos våra kunder. Hos oss får du möjligheten att vara i en berikande miljö där vi stödjer varandra och teamkänslan är en av våra främsta styrkor. Vi har alla unika kunskaper som vi gärna delar med oss av. Att vara en del av Propia är ett karriärsval. Dessutom är det väldigt trevligt!

Det fylls på med roliga, viktiga och utvecklande uppdrag och vi behöver bli fler som vill ta sig an dessa tillsammans med oss och våra kunder. Propia stöttar både privata och offentliga organisationer i sin verksamhetsutveckling utifrån deras unika behov och förutsättningar. Just nu handlar flera av våra uppdrag om att ta vara på digitaliseringens möjligheter. Det kan innebära allt från kortare utbildningsinsatser till omfattande verksamhetsutvecklingsprojekt.

Förutom möjligheten att jobba med trevliga kunder i utvecklande uppdrag har vi roligt på jobbet. Vi uppskattar varandras olikheter, utmanar och utvecklar varandra. Teamkänsla är en av våra främsta styrkor.

Just nu söker vi er som har några års erfarenhet efter relevanta universitetsstudier och som har ett genuint intresse av att göra skillnad tillsammans med andra. Som konsult hos oss har du stor möjlighet att påverka, både internt och hos kund. Trivs du med att jobba i en kombination av snabba lösningar och långsiktig utveckling och samtidigt vara i en berikande miljö där vi stödjer varandra? Då är Propia en arbetsplats för dig. Just nu söker vi följande roller:

Hittade du inte vad du sökte efter? Vi vill ständigt bli fler – skicka gärna in en spontanansökan nedan så hör vi av oss!

  • Accepterade filtyper: pdf.
  • Accepterade filtyper: pdf.