Vi vill bli fler!

Vi söker ständigt efter fler kollegor, både erfarna och er som kommer direkt från universitetet

Just nu söker vi er som har några års erfarenhet efter relevanta universitetsstudier och som har ett genuint intresse av att göra skillnad tillsammans med andra. Som konsult hos oss har du stor möjlighet att påverka, både internt och hos kund. Trivs du med att jobba i en kombination av snabba lösningar och långsiktig utveckling och samtidigt vara i en berikande miljö där vi stödjer varandra? Då är Propia en arbetsplats för dig.

Hösten fylls på med roliga, viktiga och utvecklande uppdrag och vi behöver bli fler som vill ta sig an dessa tillsammans med oss och våra kunder. Propia stöttar både privata och offentliga organisationer i sin verksamhetsutveckling utifrån deras unika behov och förutsättningar. Just nu handlar flera av våra uppdrag om att ta vara på digitaliseringens möjligheter. Det kan innebära allt från kortare utbildningsinsatser till omfattande verksamhetsutvecklingsprojekt.

Förutom möjligheten att jobba med trevliga kunder i utvecklande uppdrag har vi roligt på jobbet. Vi uppskattar varandras olikheter, utmanar och utvecklar varandra. Teamkänsla är en av våra främsta styrkor.

Skicka in din intresseanmälan så hör vi av oss!

  • Accepterade filtyper: pdf.
  • Accepterade filtyper: pdf.