Hej, Magda här.

Att driva förändring utifrån användarens behov och förutsättningar är min passion. Nyfikenhet, engagemang, mod och kommunikation är min styrka. Att omsätta ny kunskap och ny teknik till nytta och ökad kvalitet för användaren är det som driver mig.

Förändring har alltid pågått, men just nu går den snabbare än någonsin och det kräver att vi måste förstå, våga och tänka nytt.

Under mitt yrkesliv har jag drivit många förändrings- och digitaliseringsarbeten i olika branscher, både i offentlig och privat sektor. Mina uppdrag har handlat om att ta fram strategier, projektleda, identifiera och kartlägga behov – men viktigast av allt att skapa förståelse, samsyn, vilja och mod i hela teamet.

Jag har stött på Propianer i olika projekt genom åren och fått en otroligt positiv upplevelse av deras kompetens och engagemang. När det var dags att gå vidare i yrkeslivet kändes det självklart att ta kontakt med Propia. Och nu är jag på plats och det känns helt fantastiskt bra, vilket grymt gäng jag kommer få utveckla mig och våra kunder med.

Just nu är det fullt ös med uppdrag och även en stor lansering som kommer ske under våren, stay tuned!

Varmt välkommen Magdalena till Propia!