Tack alla arrangörer, talare och deltagare som tillsammans skapade en inspirerande, lärorik och trevlig dag. Kvalitetsdagen gick av stapeln den 7 april på Frimurarehotellet i Linköping. Det var så härligt att kunna ses fysiskt igen och det märktes av energin och samtalen under hela dagen att det var efterlängtat av alla.

Temat för året var ”Kvalitetsutveckling för en hållbar framtid” och under dagen diskuterades frågor och utmaningar inom kvalitets- och verksamhetsutveckling kopplat till sociala, ekonomiska och miljömässiga aspekter av hållbarhet.

På plats fanns våra exjobbare Henny och Nora som presenterade sitt arbete kring faktorer som påverkar verksamheter för att lyckas med sitt hållbarhetsarbete.

Alla föredragen från dagen kommer inom kort finnas tillgängliga på den digitala mötesplatsen tillio – kunskap och utveckling tillsammans. tillio samlar och tillgängliggör aktuell och ledande kunskap, metoder och verktyg som utvecklar verksamheter och skapar hållbara resultat.

Kvalitetsdagen är en återkommande konferens som organiseras av Avdelningen för logistik- och kvalitetsutveckling vid Linköpings universitet i samarbete med Propia.