Onsdagen den 16:e september 15:00 – 17:00 bjuder Svenska föreningen för kvalitet in till seminarium i Propias lokaler på Västgötegatan 13 C i Norrköping. Vi hoppas givetvis att du kommer!

På Propia arbetar vi ständigt med utveckling av vårt erbjudande, vår kompetens. Ett alldeles förträffligt och givande sätt att utveckla verksamheten är att öppna upp för kloka, kunskapshungriga och nytänkande studenter. På Propia handleder vi regelbundet examensarbeten från Linköpings universitet i ämnen som utvecklar vårt företag.

Under våren har vi haft glädjen att följa och vara bollplank till Jonatan Torstensson som läst Industriell Ekonomi vid Linköpings universitet och som gjort sitt examensarbete på Norrköpings kommun. Syftet med examensarbetet har varit att undersöka vilka möjligheter som finns för att stödja ett processorienterat arbetssätt från den centrala förvaltningen.

Varmt välkommen till ett seminarium om processledning i komplexa organisationer, där presentationen utgår från resultaten av Jonatans examensarbete.