Den 21-23 november hoppas vi på att få träffa er på Kvalitetsmässan som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg. Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhälls­utveckling och den självklara mötesplatsen för offentlig sektor.

Vi finns på plats för att diskutera olika utmaningar och möjligheter när det gäller förändringsarbete. För att kunna leverera värde på ett effektivt sätt i en föränderlig värld behöver vi kunna ta tillvara ny teknik, tänka innovativt och implementera nya arbetssätt.

Processorientering – en nyckel till framgång

Genom ökad kunskap och förståelse kring processorientering kan ni tillsammans öka er kundnöjdhet och effektivisera er verksamhet.

Erbjudande under mässan

Under mässan kommer vi att ha ett erbjudande på våra utbildningar i processorientering. Propias utbildning i processorientering baseras på vår långa erfarenhet av processledning och arbete med processer. Utbildningen erbjuds genom ett koncept där vi mixar e-utbildning med workshops.

Årets tema på mässan – En hållbar välfärd

Samhället står inför stora utmaningar inte bara på lång sikt utan även kortsiktigt. Vi behöver ställa om snabbt och effektivt till ett hållbart samhälle. Det handlar till stor del om klimatet men även om att vi står inför andra förändringar. Förändringar som påverkar organisationer, medarbetare och medborgare. Nu ska framtidens samhälle byggas baserat på en modern och effektiv offentlig sektor med hållbara system och organisationer för allas bästa. Helt enkelt att bygga en hållbar välfärd.

Välkomna – vi bjuder på entrén

Vi vill gärna träffa er på mässan och bjuder därmed på mässentrén.
Använd rabattkoden: KM23FRI

⇒ Anmäl dig till mässan här.

Besök oss i monter: B06:17

⇒ Läs mer om Kvalitetsmässan 2023