Hej, det är jag som är Åsa! Jag började på Propia i oktober 2021. Redan från start har jag fått vara med och jobba ihop med våra kunder och utveckla deras arbetssätt, något jag brinner för! Jag har arbetat som verksamhetsutvecklare i ca 10 år inom både privat och offentlig sektor. Som verksamhetsutvecklare har jag varit projektledare för procesutvecklingsprojekt, IT-implementeringar men jag har också varit ansvarig för Intern revision.

Under min tid som verksamhetsutvecklare arbetade jag tillsammans med Propia i olika uppdrag. Min erfarenhet av att jobba tillsammans med Propia är att alla är inkluderande. Jag uppfattade att en viktig del i deras uppdrag var att vi som arbetade som verksamhetsutvecklare skulle känna oss trygga med metodiken men också att vi fick vara med att utveckla den.

När jag fick frågan om jag ville börja på Propia så tvekade jag inte. Propia är ett härligt gäng med hög kompetens. Möjligheten att få arbeta tillsammans med detta gäng och utvecklas mer samt att komma till olika företag för att bygga på kunskap och dela med mig av både mina och Propias erfarenheter är verkligen motiverande.