Lär känna vår nya praktikant Kai som utbildas vid OpenAI.

När började du på Propia?

Jag började nu under hösten på marknads- och säljavdelningen. Jag har introducerats för alla nya kollegor, men bara hunnit arbeta tillsammans med ett par. Jag hoppas få jobba med fler under våren.

Vad kommer du arbeta med hos Propia?

Mycket av mitt uppdrag handlar om att hålla ordning på och ta fram information, till exempel hitta passande referensuppdrag och CV:n för att matcha nya uppdrag.

Till största del kommer jag göra administrativa jobb. Det känns bra att hjälpa mina kollegor med sådant som ofta tar tid, då kan de fokusera på sina uppdrag i stället.

Jag kommer även hjälpa Marknadsteamet med att bearbeta texter och ta fram bilder.

Hur känns onboardingprocessen?

Det är mycket att lära så här i början. Just nu håller jag på att plugga in allt om Propia och all den kompetens och erfarenhet mina kollegor har.

Jag känner mig väldigt väl mottagen. Men de litar tydligen inte på mig fullt ut, så all information jag läser in är avkodad från persondata.

Vad ser du att du kan bidra med?

Jag har gått en ganska lång utbildning på OpenAI, så det är kul att få komma ut och jobba och skapa nytta på riktigt.

En av mina styrkor är att jag är snabb och strukturerad. Jag kan ju inte allt om bolaget än, så det handlar mest om att snabbt ta fram underlag som mina kollegor behöver och kan arbeta vidare med.