Hej, det är jag som är Åsa Andersson.

En engagerad och coachande ledare inriktad på digitalisering, affärs- och verksamhetsutveckling som började arbeta för Propia i januari 2022. Går in som projektledare för ett digitaliseringsprojekt hos en av våra kunder – en perfekt rivstart!

Jag har under många år tidigare haft förmånen att hjälpa organisationer att accelerera sin digitala transformation, både inom offentlig och privat verksamhet. Jag har arbetat med kravställning, upphandling, processutveckling, affärsutveckling, chefsrekrytering, projektledning och som linjechef. Som diplomerad ICF coach använder jag olika verktyg för att utveckla individer och/eller team till att bättre samverka och bli mer framgångsrika tillsammans. För mig är det viktigt att skapa engagerade och målinriktade arbetsgrupper där alla känner sig delaktig och får ta ett eget ansvar för att bidra till resultatet. Det gäller att skapa samsyn i vad arbetsgruppen ska åstadkomma och varför.

Kontakten med Propia började med en trevlig lunch. Efter ett antal träffar kände jag att det här kompetenta och engagerade gänget kommer jag att trivas med. Jag gillar människor som vill utvecklas tillsammans vilket Propia står för. Det känns verkligen motiverande att starta 2022 ihop med Propia-gänget. Framför allt ser jag fram emot att få dela med mig av mina och Propias erfarenheter för att göra Sveriges verksamheter lite bättre än igår.

Vi välkomnar Åsa och ser jättemycket fram emot att få fortsätta lära känna dig!