Kunddriven verksamhetsutvecklare
som vill skapa värde

Vi på Propia hjälper företag och organisationer med utveckling och förbättring. Nu söker vi enastående individer som har ett driv för att utveckla sig själva, våra kunder, kollegor och tjänster.

Vad vi söker

Som konsult hos oss har du ett stort ansvar för resultatet av kundens utveckling och förändring. Du är van att ta initiativ och har en förmåga att skapa goda kundrelationer, tänka innovativt, se lösningar och inspirera. Vi tror att du har ett par års konsulterfarenhet inom projekt- och förändringsledning, gärna inom industrin.

För att passa in i rollen ser vi att du har erfarenhet av kvalitets- och verksamhetsutveckling, en naturlig ledarskapsförmåga samt relevant utbildning.

För att bli framgångsrik hos oss krävs en ödmjuk inställning och lyhördhet för kundens behov samt en flexibilitet i arbetet.

Vad vi erbjuder

Vi är det lilla företaget där du som konsult har stor påverkansmöjlighet både internt och hos våra kunder. Som vår kollega får du vara i en berikande miljö där vi stöttar varandra och där teamkänslan är en av våra främsta styrkor. Att vara en del av Propia är ett karriärsval, dessutom är det väldigt roligt.

Våra medarbetares kompetens och erfarenhet är vår viktigaste tillgång. Genom arbetsrelaterad utveckling, formell utbildning och individuell coachning finns det många möjligheter att fortsätta växa hos oss.

Låter det som något för dig?

Vill du veta mer om tjänsten eller om Propia är du välkommen att kontakta Madelene Bolling,  070 669 97 36, madelene.bolling@propia.se

Skicka in en ansökan om du, tillsammans med oss, vill göra Sveriges verksamheter bättre än igår.
Vi hanterar ansökningar löpande.

Skicka in din ansökan redan idag så hör vi av oss.

  • Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 128 MB.
  • Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 128 MB.