Victor Hellström berättar

Jag träffade Propia för första gången på TEAM-dagarna hösten 2018 som hölls på Linköping Universitet då jag letade efter examensarbete att skriva på våren som skulle avsluta min internationella master inom Industrial Engineering and Management på LiU.

Jag träffade då John som berättade lite om Propia och det examensarbetet Propia hade tagit fram. Jag fick tidigt en bra känsla av företaget och mot slutet av samtalet blev jag inbjuden till en mingelkväll som Propia skulle hålla i. Under mingelkvällen så fick jag träffa flera konsulter, se kontoret och lära mig mer om Propia. Under den tiden så växte mitt intresse för Propia. Under kvällen så såg jag även att de hade roligt tillsammans, och mitt intresse för Propia växte lite mer.

Även om jag sen skrev mitt examensarbete på ett annat företag så höll Propia och jag fortsatt en kontakt, vilket sedan ledde till att jag började arbeta på Propia direkt efter jag hade tagit min examen i början av sommaren 2019. Jag blev väldigt varmt välkommen och kände mig direkt som en Propian!
Jag har nu arbetat ett tag och jag har fått utföra väldigt många olika uppdrag. Jag har bl.a. gått Propiaskolan där jag lärt mig om de modeller och metoder vi använder, varit ute på kunduppdrag, stått på mässor, varit med att utvecklat hemsidan samt marknadsföringen med nya typer av infomaterial.

Jag trivs jättebra och ser verkligen framåt att fortsätta arbeta med mina kollegor i både i interna och externa uppdrag.

victor.hellstrom@propia.se

Är du en blivande Propian?

Är du intresserad av att bli en del av Propia? Välkommen att kontakta vår konsultchef, Thomas Claudelin.

thomas.claudelin@propia.se