Thomas Claudelin berättar

Jag började på Propia 2016 och har arbetat i tio år som managementkonsult inom strategi- och verksamhetsutveckling. Större delen av tiden har jag arbetat på en stor internationell konsultfirma där jag har hjälpt klienter angripa strategiska frågor, transformera verksamhetsmodeller och förbättra verksamheter. Jag var tidigare baserad i Stockholm och bodde under några år i Australien. Tidigare har jag arbetat på Svensk-Amerikanska Handelskammaren i New York.

Min utbildning inom Industriell ekonomi läste jag på Linköpings universitet med ett års utbyte till Singapore.

Jag fick först upp ögonen för Propia genom deras framgång i en upphandling och tog senare kontakt med dem då jag var sugen på att söka mig mot ett mer entreprenöriellt inriktat bolag. Jag lockades av firmans höga ambitioner och kombinationen av djup erfarenhet, professionalitet och en jordnära attityd hos de anställda. Det var också viktigt för mig att firman har en bra blandning av nyutbildade och erfarna personer.

Min tid på Propia har väl uppfyllt mina förväntningar och tack vare firmans storlek finns det stor möjlighet för mig att vara med och påverka utvecklingen och dela med mig av min erfarenhet. Arbetet innefattar kundprojekt, säljarbete och interna utvecklingsprojekt. Vi är ett fantastiskt team med kollegor som alla är väldigt kompetenta och motiverade och det finns alltid ett bra stöd från kollegorna i det man gör. Att det dessutom är en väldigt familjär och rolig stämning är verkligen roligt.

Är du en blivande Propian?

Är du intresserad av att bli en del av Propia? Välkommen att kontakta vår konsultchef, Thomas Claudelin.