Mattias Petersson berättar

Min relation med Propia sträcker sig långt bak i tiden.

2001 gjorde jag mitt examensarbete från civilingenjörsutbildningen Elektronikdesign; en processkartläggning av elektronikproducenten Solectron i Norrköping. Under examensarbetet sökte jag kontakt med Propia för att förstå processkartläggningsmetodiken. Efter ytterligare kontakter började jag året därefter som konsult vid stockholmskontoret.

Under de dryga 20 år som gått sedan dess har jag arbetet i många olika roller och projekt.

Inledningsvis låg uppdragen nära examensarbetet med processkartläggning och ledningssystem. När vi sedan valde att flytta hem till Östergötland kunde jag fortsätta som Propian, men växla in mot en period av olika ”linjeroller” på en stor industri i Linköping. En tillvaro och ett upplägg som passade mig perfekt under de åren som småbarnsförälder. Idag är cirkeln litegrann sluten när jag återigen har uppdrag inom såväl processkartläggning som ledningssystem.

Det är inte alltid man kan styra sitt nästa uppdrag, men på Propia upplever jag en stor förståelse för personliga önskemål och att ge kunden rätt person på rätt plats. Jag har också lärt mig att med bra leveranser, positiv attityd och nätverkande skapar du ditt eget handlingsutrymme.

Jag trivs fantastiskt bra och gör mitt bästa för att bidra till en kultur av prestigelöshet, värme och omtanke mixat med affärsmässighet och nytänkande.

Parallellt med uppdragen har jag kunnat ta ansvar och växa med det lilla företaget. Jag är idag en av ägarna, en del av ledningsgruppen och ansvarar för Propias ekonomihantering.

Är du en blivande Propian?

Är du intresserad av att bli en del av Propia? Välkommen att kontakta vår konsultchef, Thomas Claudelin.