Jakob Linderstam berättar

Första gången jag fick höra om Propia var när jag letade efter examensarbeten under hösten 2020. Jag och min partner såg då en annons från Propia på LinkedIn om ett upplägg för exjobb som verkade intressant. Vi skickade in en ansökan och gick dessutom på Propias mingelkväll som cementerade vår vilja att skriva vårt examensarbete hos Propia. Till vår stora glädje fick vi förtroendet att ta oss ann deras uppgift. Under exjobbet så fick vi bra kontakt med kollegorna och i samband med att vi satt med på Propias månadsmöten och fredagsfikan och fick höra mer om deras arbete så visste jag att det var ett företag som jag skulle vilja fortsätta min karriär på efter examen. Nu, september 2021, knappt ett år efter mingelkvällen så är examensarbetet inlämnat, examen i Industriell ekonomi uthämtad, och arbetet som managementkonsult påbörjat.

Under mina första veckor här på Propia har jag fått utbilda mig inom Propias modeller och metoder, lära mig det interna arbetet och hur det är att vara konsult, och rivstartat arbetet i mitt första uppdrag med min första kund med mycket eget ansvar. Jag har blivit välkomnad med värme och entusiasm, även om jag inte förväntade mig något annat från dessa härliga Propianer jag lärde känna under våren.
Det är med stor spänning jag fortsätter min resa med Propia.

Vill du veta mer om hur det är att skriva exjobb med Propia eller hur det är att arbeta som managementkonsult så hör av dig! Du når mig på telefon: 0706-699768 eller mail: jakob.linderstam@propia.se.

Är du en blivande Propian?

Är du intresserad av att bli en del av Propia? Välkommen att kontakta vår konsultchef, Thomas Claudelin.