Vi på Propia välkomnar vår nya kollega Filip. En person som gillar att förbättra och effektivisera affärsprocesser, gärna i gränslandet mellan verksamhet, teknik och människa..

Filip har stor erfarenhet av att leverera och implementera digitala verktyg hos kunder och att både arbeta i och driva projekt för att utveckla verksamheter och arbetssätt. Han har arbetat med kunder i många olika verksamheter och branscher vilket har gett honom en bredd och förståelse för olika organisationers utmaningar och behov.

Hur fick du upp ögonen för Propia?

Jag kom i kontakt med Propia som student vid en studentmässa. Jag var sedan med på en mingelkväll hos Propia och fick då ett väldigt bra intryck av företaget. Efter det har jag haft löpande koll på företaget.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har arbetat som affärssystemkonsult med fokus på kundernas logistikflöden i systemen och senare som applikationsspecialist i customer success teamet på ett företag som utvecklar en AR-baserad videosamtalslösning för problemlösning på distans.

Vilka är dina styrkor i din yrkesroll?

Jag är en lagspelare med ett genuint intresse för att förstå och utveckla verksamheten jag befinner mig i.

Hur är känslan nu efter ett par veckor hos oss?

Jag trivs väldigt bra! Jag har fått ett väldigt fint välkomnade och introduktion till Propia och det var väldigt roligt att börja uppdrag redan andra veckan.