Kommande event

BOTA – Modell för facilitering av förbättringsåtgärder i vården

Längre vårdköer och ökad tonvikt på tillgänglighet inom sjukvården är ingen nyhet. Det finns ett behov av att kunna effektivisera vården, där en viktig del är att skapa goda förutsättningar för förbättringsarbete hos klinikerna. Det här har Propias exjobbare Elin och Roseline tänkt göra med sin modell BOTA.

Vi vill hälsa er varmt välkomna till Excellent mornings den 22:e maj i Linköping. Denna morgon kommer ni få lyssna till studenterna Roseline Olaniran och Elin Willner som presentera sitt examensarbete om hur förbättringsarbete i vården kan underlättas. De har i sitt arbete tagit fram en modell för hur förbättringsåtgärder steg för steg kan genomföras och på ett systematiskt sätt driva ett aktivt och datadrivet förbättringsarbete. Enkelhet har varit i fokus vid framtagningen av modellen för att underlätta att åtgärder initieras, genomförs och följs upp i stället för att läggas på hyllan. Studien har genomfört tillsammans med Region Östergötland.

Propia är en del av Frontit
Under våren blev Propia en del av Frontit för att stärka det gemensamma erbjudandet och kunna hjälpa ännu fler kunder i deras förändringsresor. Tillsammans är vi 270 drivna och erfarna konsulter som finns på tolv olika platser runt om i landet. Denna Excellent mornings blir vårt första gemensamma event där vi hoppas att just du vill vara med. Läs mer om Frontits förvärv av Propia.

Välkommen
Ta nu chansen att delta vid en trevlig, lärorik och välsmakande frukost. Tillsammans kommer vi att få ta del av exjobbarnas studier och resultat, diskutera och utbyta idéer kring förbättringsarbete i vården samt höra mer om sammanslagningen av Propia och Frontit.

Vi har ett samarbete med Stadsmissionen där vi bland annat utbildar unga i projektledning genom satsningen Trygga Orten. Vill du bidra till Stadsmissionens viktiga arbete, swisha valfri summa till Stadsmissionen i Östergötland, Swishnummer: 900 87 80.

Onsdag 22 maj
Frukost: 8:00 – 8:30
Presentation: 8:30 – 9:30
Mingel: 9:30 – 10:00
Plats: Stadsmissionens café,
Ågatan 3, Linköping

Anmälan

Anmäl dig senast den 15 maj.