Project Description

Managementkonsult mot offentlig sektor

Hösten fylls på med roliga, viktiga och utvecklande uppdrag och vi behöver bli fler som vill ta sig an dessa tillsammans med oss och våra kunder. Vi stödjer både privata och offentliga organisationer i sin verksamhetsutveckling och att fatta rätt beslut för att navigera i en föränderlig framtid. Våra konsulter kombinerar djup kunskap med välutvecklade metoder för att hjälpa verksamheter att analysera nuläge, utvärdera vägval och leverera framgångsrik utveckling och förändring.

Rollen

Vi söker enastående individer som vill bidra till att driva våra kunders utveckling. Du kommer att arbeta som konsult i ett erfaret och socialt team för att lösa våra kunders utmaningar och just nu söker vi dig som vill fokusera extra på utveckling inom offentlig sektor. Uppdragen spänner från övergripande verksamhetsöversyner, utvecklad styrning, förbättrings- och utvecklingsarbete till genomförande av utbildningar. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder vilket innebär att en stor del av arbetet sker på plats i samarbete med deras medarbetare och även om de flesta av våra uppdrag är lokala kan resor förekomma.

Vad vi söker

Du har ett driv för att utveckla dig själv, våra tjänster, kollegor och kunder. Du är van att ta initiativ och har en förmåga att skapa goda kundrelationer, tänka innovativt, se lösningar och inspirera. Du har en god förmåga att engagera, samverka och skapa förtroende, presentera och förmedla idéer, budskap och lösningar. För att bli framgångsrik hos oss krävs en ödmjuk inställning och lyhördhet för kundens behov och en flexibilitet i arbetet. Följande stämmer in på dig:

  • Minst fem års erfarenhet av utveckling inom offentlig sektor med god förståelse för och kunskap om aktörernas utmaningar och styrning
  • Erfarenhet av att arbeta med kvalitet- och verksamhetsutveckling och att leda projekt
  • Naturlig ledarskapsförmåga med intresse för och erfarenhet av att leda team men även att själv genomföra projekt
  • Intresse av att utveckla goda relationer och gärna med ett etablerat nätverk i grunden
  • Relevant universitetsutbildning

Vad vi erbjuder

Vi är ett entreprenöriellt bolag där våra medarbetare driver utvecklingen vilket innebär möjligheter att utveckla de karriärmöjligheter du vill förverkliga. Vi rekryterar medarbetare som vill utveckla andra och vi fokuserar på att identifiera och utnyttja varandra styrkor. Genom arbetsrelaterad utveckling, formell utbildning och individuell coachning finns det många möjligheter för att fortsätta växa genom din karriär. Vi verkar över hela Sverige och även om vi i dagsläget har konsulter i Norrköping, Linköping och Falkenberg utgår lokalisering utifrån ditt intresse.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten eller om Propia är du välkommen att kontakta Maria Viidas, 070 512 83 86 eller maria.viidas@propia.se

Din ansökan vill vi ha snarast. Observera att urval kommer att ske löpande och att tjänsten även kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontakta Maria
maria.viidas@propia.se

Skicka in din ansökan redan idag så hör vi av oss!

  • Accepterade filtyper: pdf.
  • Accepterade filtyper: pdf.