Project Description

Ledare inom Digitalisering och Tech

Hösten fylls på med roliga, viktiga och utvecklande uppdrag och vi behöver bli fler som vill ta sig an dessa tillsammans med oss och våra kunder. Vi stödjer både privata och offentliga organisationer i sin verksamhetsutveckling och att fatta rätt beslut för att navigera i en föränderlig framtid. Våra konsulter kombinerar djup kunskap med välutvecklade metoder för att hjälpa verksamheter att analysera nuläge, utvärdera vägval och leverera framgångsrik utveckling och förändring.

Rollen

Vi söker en enastående individ som vill bidra till att driva våra kunders utveckling och leda utvecklingen av vår affär inom teknik och digitalisering. Du kommer att arbeta med ett erfaret och socialt team för att lösa våra kunders utmaningar med fokus på att realisera digital utveckling. Samtidigt tar du ansvar för att bygga upp och driva en affär som fokuserar på att stödja tech-ledare med rådgivning och förmåga att driva digital transformation och utveckling. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder vilket innebär att en stor del av arbetet sker på plats i samarbete med deras medarbetare och även om de flesta av våra uppdrag är lokala kan resor förekomma.

Vad vi söker

Du har ett driv för att utveckla dig själv, våra tjänster, kollegor och kunder. Du är van att ta initiativ och har en förmåga att skapa goda kundrelationer, tänka innovativt, se lösningar och inspirera. Du är analytisk med en god förmåga att formulera problemställningar och strukturera arbetet och presentera och förmedla idéer, budskap och lösningar. För att bli framgångsrik hos oss krävs en ödmjuk inställning och lyhördhet för kundens behov och en flexibilitet i arbetet. Följande stämmer in på dig:

  • 10+ års relevant arbetserfarenhet av att leda och driva digital utveckling och transformation, gärna som konsult
  • Erfarenhet av att t.ex. definiera och utveckla teknikstrategier, digitala operating models, implementera nya system eller leda digitala transformationer
  • Erfarenhet av att arbeta i en kontext där verksamhet möter IT och att leda projekt och andra, gärna i en projekt- eller programmiljö
  • Naturlig ledarskapsförmåga med intresse för och erfarenhet av att leda team
  • Intresse av att utveckla affärer och gärna med ett etablerat nätverk i grunden
  • Relevant universitetsutbildning

Vad vi erbjuder

Vi är ett entreprenöriellt bolag där våra medarbetare driver utvecklingen vilket innebär möjligheter att utveckla de karriärmöjligheter du vill förverkliga. Vi rekryterar medarbetare som vill utveckla andra och vi fokuserar på att identifiera och utnyttja varandra styrkor. Genom arbetsrelaterad utveckling, formell utbildning och individuell coachning finns det många möjligheter för att fortsätta växa genom din karriär. Vi verkar över hela Sverige och även om vi i dagsläget har konsulter i Norrköping, Linköping och Falkenberg utgår lokalisering utifrån ditt intresse.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten eller om Propia är du välkommen att kontakta vår konsultchef Thomas Claudelin, 070 669 97 38 eller thomas.claudelin@propia.se

Din ansökan vill vi ha snarast. Observera att urval kommer att ske löpande och att tjänsten även kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontakta Thomas
thomas.claudelin@propia.se

Skicka in din ansökan redan idag så hör vi av oss!

  • Accepterade filtyper: pdf.
  • Accepterade filtyper: pdf.