Propias studentmingel

Den 3 november, kl. 18-21

Välkommen till en kväll ihop med våra konsulter. Kl.18:00-21:00 onsdagen den 3 november bjuder vi in till ett studentmingel på vårt kontor i Norrköping.

Vi bjuder in till en trevlig kväll där vi får lära känna varandra och äta och dricka gott tillsammans.

Vi berättar om hur det är att vara konsult på Propia och vilka fördelarna är med att vara anställd på ett mindre och mer entreprenöriellt konsultföretag. Vi ger en inblick i vår vardag där du får möjlighet att ställa frågor till våra konsulter – nyanställda som erfarna.  Tillsammans kommer vi även titta på några utmaningar som konsulter ställs inför och vi delar med oss av våra erfarenheter.

Ska du skriva exjobb till våren 2022? Propia har en lång historik av att ta emot exjobbare och under mingelkvällen kommer vi berätta mer om nästa års exjobb och ni kommer få chansen att ställa frågor.

Har du ett eller två år kvar av dina studier och är intresserad av en karriär som konsult? Anmäl ditt intresse till denna mingelkväll i formuläret nedan (senast den 25/10). Vi är jättenyfikna på vem du är och ser fram emot att träffa dig.

Anmälan är fortfarande öppen för sen anmälan, det är inte säkert att du får plats men skicka in ditt intresse så hör vi av oss!

Kontoret i Norrköping