Anja Klint Harnesk berättar

Jag började på Propia 2016. Min tidigare anställning var på ett av Sveriges ledande livbolag där jag började som modellerare och kravutredare inom verksamhets- och IT-utveckling. I samband med det var jag även metodansvarig för utvecklingsprocessen med ett nära samarbete med projektledare och utvecklare.

Efter några år fick jag möjligheten att, tillsammans med andra, etablera och förvalta verksamhetens ramverk för arkitektur med fokus på verksamhetsarkitektur (processer, information etc.). Jag ingick då inom en grupp som ansvarade för verksamhetsmodellering och verksamhetsarkitektur och fick där stora erfarenheter av att arbeta med bl.a. verksamhetsprocesser.

Jag har i grunden läst MDA-programmet (Människa Data Arbetsliv) på Blekinge tekniska högskola. Efter examen arbetade jag som konsult för en större konsultfirma.

Inom Propia kan jag kombinera mina tidigare erfarenheter med Propias modeller och arbetssätt. I kunduppdragen tar jag roller som utredare i utvecklingsprojekt, processutvecklare, metodstöd samt att stödja kunden i att utveckla arbetssätt och att jobba med frågor inom verksamhetsarkitektur.

Mitt första intryck av Propia var den gedigna portföljen av metoder och verktyg inom verksamhetsutveckling. Den visar på en bra helhet och innehåller delar som jag tycker är intressant att jobba med och även har erfarenhet av. Min kontakt med Propias anställda visade snabbt på att de har en fin sammanhållning, både internt och i sina kundrelationer. De har också ett arbetsklimat där man värdesätter utveckling och samarbete.

Propia är ett företag där jag både kan jobba med det jag tycker om, utmanas till att utvecklas mer och samtidigt ha det roligt på jobbet!

anja.klint.harnesk@propia.se

Är du en blivande Propian?

Är du intresserad av att bli en del av Propia? Välkommen att kontakta vår konsultchef, Thomas Claudelin.

Kontakta Thomas
Skicka in en intresseanmälan idag
thomas.claudelin@propia.se