Kommande event


Digital förmåga och process mining är viktiga komponenter i den digitala transformationen

Vid denna Excellent Mornings® blandas rykande färsk teori från Linköpings universitet med praktisk erfarenhet från Ericsson för att belysa det högaktuella och ibland svårbegripliga ämnet Digital transformation.

Digital transformation kan beskrivas som transformationen av verksamhet och strategi med hjälp av digital teknik och organisatoriska förändringar. Att kontinuerligt utveckla och anpassa sin organisation är en förutsättning för att den digitala transformationen ska generera önskat värde och en utmaning många företag står inför idag.

Årets exjobb på Propia handlar om att konkretisera vad som behöver göras för att tackla den digitala transformationen på ett framgångsrikt sätt. Vi inleder morgonen med en presentation av våra exjobbare Emma Berg och Cecilia Josefsson som berättar vad de kommit fram till.

Vi får därefter lyssna till Cecilia Anneroth (Program Manager Process Mining) på Ericssons som delar med sig av sina erfarenheter. Cecilia kommer bl.a. berätta om hur de i nära samarbete med Ericsson Digital Transformation Office (DTO) driver ett övergripande ledtidsförbättringsprogram där Process mining är ett viktigt verktyg för ökad automation och digital transformation. Baserat på den fakta de har i sina transaktionssystem kan processägare med hjälp av Process mining förstå processerna bättre och därmed initiera rätt åtgärder via s.k. Automation discoveries.

Varmt välkommen!

Anmälan sker senast 17 maj

Till anmälningsformuläret!

Linköping onsdag 22 maj:
Frukost serveras från 07:30
08:00 – 09:30 Presentationer 
och dialog
Plats: Sky Meetings, Tornbyvägen 1

 

Excellent mornings®

Mötesplatsen för kunskaps- och erfarenhetsutbyte


För att inspirera inom vårt område anordnar vi Excellent Mornings® – för att varje dag ska starta på allra bästa sätt!

Våra frukostseminarier är kostnadsfria och du får lyssna till våra egna experter och inspirerande gästföreläsare, möjlighet att knyta spännande kontakter och få nya idéer om hur du kan förbättra din verksamhet. Excellent Mornings® arrangeras i Norrköping, Linköping och Stockholm.

Anmäl dig till ett event eller gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret på länken nedan.

Till anmälningsformuläret!

Kontakta oss


Västgötegatan 13 C 3TR, 602 21 Norrköping

Alströmergatan 45, 112 47 Stockholm

post@propia.se
+46 771 277 000